Boost Din Stil Med Disse Mode Tips

Få mest muligt ud af din garderobe kan være lidt svært nogle gange. Det kan være udfordrende at matche op forskellige artiklen af tøj til et frisk look hver dag. Denne artikel indeholder nogle nyttige råd om, hvordan du kan opnå dette.

Hvis du ønsker at købe en ny Köln eller parfume, prøv en prøve fra butikken først. Sprøjt duften på, og vente omkring femten minutter. Lugte at se, hvordan det interagerer med din egen naturlige duft. Bare fordi du kan lide den måde, det lugter på en anden person ikke garantere, at det vil have den samme duft på dig.

Hvis Du

Brug ikke svampe til at anvende dine flydende og creme baserede fundamenter og blushes. Du vil tabe produktet i svampen hver gang du gør. Desuden bliver svampen grobund for bakterier. Brug i stedet rene fingerspidser til påføring, Skift fingre, eller Rengør dem mellem forskellige produkter eller farver.

Træk håret op fra dine skuldre for en afslappet, men rart, look. Langt hår er nogle gange besværligt, hvis du virkelig har travlt. Hvis du ikke har tid til at primp, skal du bruge en elastisk hårbånd og henkastet binde tilbage dit hår.

Hold din klipning lav vedligeholdelse. Alle løber ind i tiden crunches når de forbereder sig til møder, udflugter eller andre begivenheder, og har en nem at fastsætte frisure skærer den tid, der er nødvendige for at blive klar. Mange fashionable frisurer er til rådighed, der vil give dig mulighed for at hoppe hurtigt og stadig opretholde en stor look.

Sheer outfits er super sexet, men Sørg altid for du er klar over, hvor ren og skær dit tøj virkelig er. Iført noget, der er for stejle, især i private områder, vil få dig til at se trashy mere end det vil gøre dig til at se fornemme.

Hvis du er en plus mellemstore kvinde, tror ikke du kan ikke være så moderne som tyndere kvinder. Det er, hvad du slid, der gør forskellen. Holde sig væk fra baggy tøj, da dette kan gøre du synes større. Bær tøj, der har en perfekt pasform og forsøge at få tøj, der er tro mod din størrelse; meget stramt tøj er ikke den vej at gå enten.

Når du vælger tilbehør til dit hår, har du masser af muligheder. Du kan have en simpel elastisk eller en glitzy rhinestone barrette. Din garderobe skal have flere af disse. For eksempel, hvis du ønsker at se atletisk, bære en atletisk jakkesæt og en matchende hestehale holder. Når du går ud i byen, skal du vælge en hovedbøjle, der komplimenterer dit outfit.

Omfavn dine ufuldkommenheder. Selv om samfundet siger, at vi alle skal se en bestemt måde, sandheden er, at vores ufuldkommenheder virkelig gør os smukke. For eksempel, Tænk på Cindy Crawford og hendes muldvarp. Hun ville bare ikke se det samme uden muldvarp, og det faktisk gør hende en smuk, unik kvinde. Alle har nogle form for ufuldkommenhed, selv om du ikke kan synligt se det.

Hvis du bruger mascara, må du ikke pumpe penslen ind og ud af beholderen. Dette kommer til at få penslen til at blive beskadiget, og dermed anvende din makeup vil blive meget mere af en akkord. Dette giver en øget chance for bakterievækst. Hvis du håber at få din børste belagt godt, flytte den rundt inde i beholderen, men ikke ind og ud.

Mens der er mange “regler” i mode, ikke nogensinde være bange for at eksperimentere. Du ved aldrig, om noget vil være godt for dig, før du prøver det. Blanding og matching er en fantastisk måde at lege med farver, materialer, stilarter, osv. Du kan skabe et helt unikt look med forskellige brikker, der får dig til at se fantastisk ud.

Holde sig væk fra vandrette striber, hvis du er overvægtig. Visse mønstre vil henlede opmærksomheden på, hvor bred din krop er. Mønstre skal køre fra top til tå for at få dig til at se højere og slankere.

I dag, mange berømte berømtheder sigter mod ekstremt ekstravagante eller unikke udseende byder på mange lag, sandheden er, at nogle gange, enkel er bedre. Selv om der er noget galt med at sigte efter et stort look, kan du nogle gange gå over toppen. En simpel sort eller rød kjole kan nogle gange gøre underværker for dit look.

Hvis du er selvbevidst om din vægt og ønsker at se så slank som muligt, undgå at bære nogen form for blomstermønstre med store former. Disse større mønstre vil ikke være flatterende, fordi de lægger vægt på din størrelse. Vælg i stedet en blomstret mønster med mindre blomster til at tage vægten væk fra de store dele af din krop.

Sørg for, at du ikke bære en Jean top med Jean bunde. Dette er en trashy look, der vil få dig bemærket i de værste måder. Hvis du ønsker at være kongen eller dronningen af mode, er det vigtigt, at du aldrig koordinere jeans med en Jean top.

Brug mousse til at give tyndere hår mere volumen, men sørg for, at du ikke overdrive det. Mange mennesker går med det store hår, der blev gjort berømt i 80 ‘ erne, men sandheden er de frisurer dengang ikke var meget flatterende eller moderigtigt, når båret på de fleste mennesker.

Brug solide farver til at styre den opmærksomhed, din krop får. Solide farvede bukser og nederdele kan åbne døren til at udarbejde eller flamboyante skjorter og bluser få opmærksomhed. Mørke farvede bukser med enhver top, der er lysere, hjælper folks øjne med at nå jeres for ærlig og direkte kommunikation med hinanden.

Shea Smør

Du kan forhindre at have fedtet hår ved at indsæbning dit hår hver dag. Hvis dit hår er meget fedtet, kan du ønsker at forlade din shampoo på din hovedbund i omkring fem minutter før skylning det ud. Når dit hår er tørt, så prøv ikke at børste det meget eller køre dine hænder gennem det, da dette vil stimulere olieproduktion.

Tilføjelse af mere naturligt, filtreret vand i din daglige rutine vil hjælpe med at forhindre revner negle og tørre neglebånd. NegleBånd og søm er normalt tørre fra en mangel på hydrering. Dette er endnu vigtigere i den kolde, tørre vinter. Brug Shea smør til at fugte neglebånd og negle hver dag. Sætte Shea smør på hænderne og indkapslet dem i bomuld handsker som du sover er også en god idé.

Når du vælger en badetøj, der er mange ting, du kan gøre for at minimere figur fejl og understrege de rigtige dele af din krop. For eksempel, hvis du har større hofter, understrege dine ben og accentuere din lille talje ved at bære en dragt, der er skåret højt på låret. Kig ind i flere muligheder for badedragt slid samt.

Som tidligere nævnt, nogle gange få mere ud af din garderobe er temmelig vanskeligt. Mens du kan gøre en masse kombinationer, kan det ikke være så let at skabe kombinationer, der ser friske og nyheder. Brug råd indeholdt i denne artikel til at forbedre din mode og stil.

Hvis du elsker udseendet af hæle, men hader smerten, prøve stablet hæle eller platforme. Disse sko giver den samme illusion af længere ben og en slank silhuet uden den ubehagelige balance handling. Den brede hæl vil hjælpe dig med at føle dig mere stabil, og det spreder presset på din fod mere jævnt.

Celebs online